WhoshouldIsee Tracks

This site uses cookies. You can read how we use them in our privacy policy.

The Department Store

Location: The Department Store, Brixton, SW9

Type: Commercial CAT B fit out

Client: Bayswood

Project Length: 6 weeks

Project Brief: CAT B fit out of a 3000 Sqft newly refurbished penthouse commercial space in the brand new “The Department Store” building. We worked with the client and designers to source and make bespoke products to bring the concept designs to life.

Work Carried Out:

  • New kitchen with bespoke island/breakfast bar
  • Back lit Faux living wall
  • Herringbone kitchen floor
  • Store room
  • Double door board room Crittall effect partition, bulkhead and fire batt work
  • TV dummy wall, 75 inch TV, collaboration bar and AV installation.
  • Bespoke birch plywood planters, florist buckets, shelving and peg boards
  • Bespoke metal, plywood and coloured laminate shelving and stands
  • Bespoke metal meshed fabricated ceiling hung storage
  • Brand signage and decoration

Who We Work For

 

Want to know more?