WhoshouldIsee Tracks

This site uses cookies. You can read how we use them in our privacy policy.

Tanners Yard

Location: Tanners Yard, London Bridge, SE1

Type: Residential

Client: Howark Design – Interior designer

Project Length: 10 weeks

Project Brief: Refurbishing a warehouse style apartment in an old Tannery. Client wanted to modernise the flat and create a larger bathroom and open kitchen living room.

Work Carried Out:

  • Strip out of kitchen and bathroom
  • Amend layout to accommodate new kitchen location and bathroom
  • Remove partitioning and adjust layout to second bedroom
  • Sand and stain floor throughout
  • Bespoke kitchen installation
  • Bespoke joinery in second bedroom and main bedroom.
  • New bathroom fit out
  • New lighting
  • Sand and stain existing wood floor
  • Decoration throughout
  • Bespoke hand rail and spindles installed in second bedroom
  • Carpet installation

Who We Work For

 

Want to know more?