WhoshouldIsee Tracks

This site uses cookies. You can read how we use them in our privacy policy.

Spencer Park

Location: Spencer Park, Wandsworth, SW18

Client: Howark Design – Interior designer

Project Length: 12 weeks

Project Brief: Family home that had been purchased directly from a Developer and wasn’t the clients style or taste. The client worked with Howark to design a vibrant and more practical and enjoyable family home.

Work Carried Out:

  • New wood flooring throughout ground floor
  • New wood flooring throughout 1st floor
  • New Devol kitchen with bespoke divided partition to form a dining area and living room
  • Bespoke joinery in Playroom
  • Crittall door installation into kitchen
  • AV amendments and installation of new recessed speakers
  • Two refurbished WC’s with bespoke vanity units and wallpapering
  • Bespoke stair runner throughout
  • Lighting upgrade throughout
  • Division of large study into two to form smaller study and guest bedroom and ensuite.
  • Splitting existing master ensuite to create a new dressing area with bespoke joinery and ensuite
  • Layout changes to the top floor with two new bathrooms
  • Refurbishment of four bathrooms
  • Decoration throughout

Who We Work For

 

Want to know more?