WhoshouldIsee Tracks

This site uses cookies. You can read how we use them in our privacy policy.

Bevis Marks House

Location: Bevis Marks House, Bevis Marks, EC3A

Type: Commercial CAT A fit out

Client: Cluttons

Project Length: 10 Weeks

Project Brief: To divide a 5th floor 6000 Sqft office into two self-contained offices to accommodate the current market desires for smaller offices. In addition to this a face lift to the ground floor communal buildings cycle store and installation of a drying room.

Work Carried Out:

  • Strip out of existing meeting rooms
  • Installation of 4 new glazed meeting rooms with new layout amendments
  • Gyproc quiet SF 60 minute fire resistant partitioning
  • AC installation, servicing and commissioning
  • New kitchenette
  • New FD60 door sets
  • Fire batt installation below the raised floor deck and above the suspended ceiling.
  • Electrical installation and layout changes
  • Installation of an additional comms room with AC and ventilation
  • Decoration throughout
  • Ground floor cycle room – installation of a drying room with humidity stat.

Who We Work For

 

Want to know more?